Wednesday 17 November 2010

Dukan proteinonsdag

Jag har proteindag idag och har plågat mig med ett McDonaldsbesök med barnen och pannkaka och blåbärsylt till middag till dem. Nu tuggar jag frenetiskt på några stackars skinkbitar och dricker vatten tills jag ska äta min grillade kycklingsmiddag. Längtar tills den här dagen är över. Vanligtvis går det bra. Idag är det bara plågsamt.

4 comments:

Anonymous said...

Åh, vad inspirerande din blogg är! Jag har köpt boken och börjar imorgon! Jag bor i Californien och vill gå ned 8 kg innan jul. Tror du det är möjligt??! med din erfarenhet?
Tack o kram!
Anna

MilouK said...

Anna: Vad kul att du gillar bloggen och vad kul att du ska börja imorgon. Är inte alla så där irriterande hälsosamma i Californien? Jag tror absolut att du kan åstadkomma stordåd innan jul. Jag läste precis om Magnus som gått ned 6,4 kg på 8 dagars attackfas:
http://dukandieten.blogspot.com/
Jag gick nog bara ned 3 kg under attackfasen, det beror nog lite på vad man har haft för vanor innan. Lycka till!! Du måste höra av dig och berätta hur det går.

Anna @ Amerikana said...

Sitter nu och äter äggröra på 2 ägg och lite extra äggvitor samt kalkonbröst och kaffe! Mumma!

Ska läsa Magnus blogg nu! Så inspirerande!

Jag har lite gravidkilon som har hängt kvar i 2 år nu som ska bort! och socker är min stora ....passion. godis. allt sött. Men ju jäklar!

btw, jag har bloggat i 5 år på www.thethriftystylist.com - men för en månad sedan startade jag eget och finns numera på www.amerikanablog.com

kram!

MilouK said...

Hej Anna, tack för update och tack för din blogg!! Vi får utbyta inspiration över oceanerna. As you do...