Sunday 2 January 2011

London detail


En alldeles extraordinart vacker lyktstolpe pa Putney Bridge i decembersolnedgang. Vad ni inte kan se och hora ar alla irriterade bilister som tutade och skrek pa oss nar vi stannade till sa att jag kunde ta bilden. Only for you!

3 comments:

Susanne Snäll said...

Åh, Putney Bridge.

Linda said...

Hej! Jag har tänkt att börja med Dukan dieten och har precis läst igenom böckerna. Han använder sig ofta av skummjölk, har du någon aning om vad det är? Mitt mål är att gå ner 6-8 kilo och jag känner att detta får bli mitt sista försök att bli av med mina kilo. Är så trött på mig själv efter att ha provat allt utan att lyckats hålla någon viktnedgång. Har så fruktansvärt dålig karaktär..men nu är viljan väldigt stark och det krävs nog en diet som varar livet ut för mig för att jag inte ska återfalla i brödträsket...
Har läst din blogg hela hösten och fått inspiration till en förändring, gick även in på proteinbloggen som du tipsade om och den verkar väldigt bra med goda recept.
Mvh Linda

MilouK said...

Hej Linda! Tack så mycket för din kommentar. Jag tycker absolut att du ska prova, men lova mig att ge det tid!! Jag tycker att vanorna (och vikten) verkligen satt sig nu, men det tog flera månader. Du kan väl höra av dig hur det går! Jag har aldrig använt skummjölk och vet faktiskt inte ens vad det är. LYCKA TILL!!!