Saturday 11 February 2012

Pretending




I morse var det -11 så jag gjorde en somrig sallad med lite take away till lunch och låtsades att det var juni månad. Det hjälpte föga. Lägenheten är fortfarande lika dåligt isolerad.

3 comments:

Victoria Geiborg said...

Hej Milou,
Har läst din blogg sedan förra våren och bor nu precis som du i Belgien, fast i Waterloo. Visst är det kallt och dragit i husen här nere? Har aldrig fruset så mycket som nu,är tacksam att vi inte haft lika kallt denna vintern som förra.

Tycker du är en stark tjej som orkar med allt, kommer själv ihåg hur jag slet då barnen var små. Det du kan trösta dig med är att dom blir äldre :).

Ha en skön kväll och hoppas våren kommer snart!

Hälsningar
Victoria i Waterloo

MilouK said...

Victoria! Om du bara visste hur dina ord värmer. Tack för att du påminner mig om att barnen blir äldre, det är nämligen tufft just nu. Jag börjar se ljuset i tunneln hos min sexåring? Hur tyckte du att det var?

Jag vet! Förra vintern var en mardröm, nu behöver vi nog bara vänta ut den här köldknäppen, men det är trots allt februari. Förra vintern kom ju snön i november!!

Trivs du i Waterloo? Jag skulle gärna bo i ett (dragit) hus där :-)

Äventyr i Waterloo said...

Milou,

Sexårs ålderna har sin charm. Dom är både stora och små och jag brukar säga att det är första tonårsperioden :)(lightvarianten)

Jag trivs jättebra i Waterloo. Vi bor nära till både skogen och stan, så om jag vill så kan jag gå istället för att ta bilen överallt!

Du får komma och hälsa på någongång. Vi har stor trädgård som är inhägnad så du kan släppa ut dina vilddjur ;)!

Läste att du var sugen på att börja jobba. Jag känner igen känslan, håller själv på att leta jobb just nu. Att gå hemma är inte riktigt min grej.

Hade samma ångest när jag var mammaledig, varje gång!! Hade lite dåligt samvete eftersom alla sa att jag skulle passa på att njuta och att jag hade det så bra som var ledig.

Nu tycker inte jag att det är att vara ledig då man går hemma med barnen. Det om något är ett heltidsarbete och lite till :)

Nu ska "chauffören" köra yngsta dottern till stallet och sen ta lilla vovven på en promenad innan dagsljuset försvinner!

Trevlig kväll och kämpa på!

Hälsningar
Victoria i Waterloo