Friday 27 January 2012

En skönhet i köket



Titta vad jag fick i julklapp av min generösa svärmor. Vilken skönhet! Men, vad gör jag nu? Jag är ju världens sämsta hemmafru. Jag brukar fråga engelsmannen vad det blir till middag när han kommer hem från jobbet klockan nio på kvällen. Hmm... Det kanske var därför jag fick den här.

8 comments:

Anonymous said...

En mat grå i samma modell står på min köksö och den används flitigt!

MilouK said...

Vad roligt! Berätta mer, några tips?!

Susanne Snäll said...

He he! Den svärmorspresenten satt där den skulle. Sju sorters kakor, cup cakes och egenstoppad korv. Det är bara att sätta igång!

MilouK said...

Susanne, haha, jag vet! Mitt i prick!

Anonymous said...

Jag bakar bröd för jag har absolut tröttnat på det som finns att köpa här i Bryssel. Sedan är det perfekt att röra ihop smet till hamburgare med. Det är bara att köra igång!

MilouK said...

Tack för inspirationen! Ska väl sätta igång då...

Anonymous said...

"Mitt" recept på burgare hittar du här:
http://www.taste.com.au/recipes/5689/best+burgers
Fast vi har inte chilli flakes i men oj så goda dessa är. Jag brukar göra ett gäng att lägga i frysen, bra att ha att ta till när matlagningslusten tryter och det gör den ju rätt ofta... Vill du ha smält ost på så finns det, på Delhaize, rund färdigskivade mozzarella. Lägg dem på mot slutet och sänk värmen till lägsta effekt och på med ett stort lock.

MilouK said...

Brysselkakan, tack!! Det har later verkligen smarrigt. Jag gillar att servera burgare. Det ar sa bra plockmat och barnen tycker det ar roligt. Jag aterkommer nar jag lagat detta!