Friday 30 March 2012

En sons iakttagelse

"Mamma, du ser inte ut som någon mamma, du ser ut som en storasyster."

Dags att skaffa ett jobb...

Wednesday 21 March 2012

Vårkänning

Magnolian har fått knoppar och nu går det fort! Det räcker med att man försover sig en morgon, så har man missat våren i Bryssel.

Thursday 15 March 2012

Retail therapy...




...at its best.

Jag och dessa i Nice i juni. Vad tror ni? Skulle det funka?

Lyssnar emellertid fortfarande på alldeles för mycket Melissa Horn. Retailterapin hjälpte nog föga. Men jag behöver ju en klänning också.

Monday 12 March 2012

Återupplivningsförsök

Att göra för att lätta upp (sinnes)stämningen:

Boka tjejhelg i Nice på det här hotellet i juni - check
Boka midsommar i Sverige - check
Köpa remsandaler till överpris (bild kommer) - check
Sitta i första vårsolen med engelsmannen och titta på när V tränar fotboll - check
Boka in barnvakt och tacka ja till den där festen på fredag - check
Skaffa nanny - check

Sunday 11 March 2012

Cover up

Hur slätar jag över det där då?

Allting är jättebra! Verkligen!!

Friday 9 March 2012

När tårarna kommer

Jag ringer honom på jobbet och säger att jag inte kan sluta gråta för att jag inte kan sluta gråta. Det är mitt på dagen. E sover i sin spjälsäng och min städerska står och stryker i rummet bredvid. Nu är de här igen. Tårarna. Det har hänt förut och det är inte välkommet. Det svarta. Det kalla. Det är som någon trycker på forward och tiden går i en annan hastighet än min egen. Jag håller i mig för att inte falla men jag tappar kontrollen. Känslan är svindlande. Det susar i öronen och jag vill bara sätta mig på golvet med huvudet i händerna och återfå balansen. Livet snurrar för fort, som snurrar det ifrån mig. Jag har hamnat efter mig själv och jag vet inte hur jag ska komma ikapp.

Engelsmannen säger att han vet att det är en kortsiktig lösning, men att jag ska äta lite choklad. Jag ser i mitt inre hur han sitter och blickar ut över ett kontorslandskap. Hur han trycker luren mot sitt öra, sitt ansikte, mot sina läppar så att ingen ska höra vad han säger. Så att ingen ska höra att hans äkta hälft blivit galen. Jag gör inte som han säger. Kanske hade chokladen hjälpt. Antagligen inte. Det här berget är obestigbart. Jag står vid foten av det och kan ingenting göra.

Tuesday 6 March 2012

Akrobatik

Det borde finnas ett lättare sätt att hälla saltet i diskmaskinen.