Thursday 12 May 2011

Check check!

Vaxning och pedikyr infor Alicanteresan. Check. Check. Jag aker visserligen inte forran nasta vecka sa haren hinner vaxa ut och nagellacket flagna. Men nu ar jag fin!

Wednesday 4 May 2011

Busnel is back!!



Jag var i Sverige i mars på sportlov. Min mamma förbarmade sig över sina barnbarn en hel timme, så jag hann med en blixtsnabb runda på NK med ett enda mission: att köpa en Busnelkavaj. Jag hade drömt om en rosa men när jag provade den försvann jag i spegeln och fram kom ett spöke med mörka ringar under ögonen och gult hår.

Jag valde till slut den klassiska blå, och jag är SÅ glad. Jag har använt den jättemycket redan. Den här kavajen (förutom att den är grymt gymnasieretro för oss som snart är 40) gör att man alltid ser elegant ut, den är nästan magisk. Nu ångrar jag att jag inte köpte en röd också, som kompensation för den förlorade rosa. Det värsta med Busnel är deras värdelösa websida. Ingen information, ingen webshop, ingenting! What is that all about?

Monday 2 May 2011

Vårens främsta investering


Jag har sagt det förut. Solglasögonen. Har man ett par riktigt snygga solglasögon, behöver man knappt någonting annat. Jag köpte dessa Tom Ford och de hjälper både mot solen och osminkade ögon. Dessutom behöver man det lilla extra som gravid, när man ändå bara är tjock och svullen i värmen.